gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.90.49.108 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
37 berichten.
De vrienden te Haarlem
Wij hebben dankzij jullie een gezellig en geslaagd vriendenweekend gehad. De kids hebben genoten van de ruimte en al het speelgoed en de volwassenen hebben kunnen ontspannen in de sauna en jacuzzi! Complimenten voor de mooie en vooral schone accommodatie! Bedankt namens ons allemaal.
Fam Peer
Beste Familie Pouwels. Met de hele Fam hebben we genoten van een heerlijke vakantie! Prachtig huis, helemaal compleet en lekker schoon. De kinderen hebben erg genoten van het vele speelgoed en het ruime buitenterrein. Bedankt namens de Fam Peer.
Fam Dam
Beste familie Pouwels. Wat een leuk sfeervol huis. We hebben het erg naar ons zin gehad. Erg genoten van de jacuzzi en de sauna. Ondanks dat we met 22 man waren was er voldoende ruimte voor iedereen om te doen wat ie wilde. Nogmaals bedankt fijne kerstdagen gehad en ook nog bedankt voor het gastvrije ontvangst. Familie Dam
Fam Best
Beste lezer, Al heel wat huizen gehad met onze familie. De Pouwelshoeve is ook een prima plek. Sfeervol, gezellig, jacuzzi, goede bedden, lange tafels, ruim voldoende keukengerei, mooie keuken.We hebben genoten. We gaan niet snel terug naar de zelfde plek, maar zullen de Pouwelshoeve zeker aanbevelen bij vrienden. Gegroet namens de Familie Best.
Fam van Os
Best fam Pouwels Wij hebben heerlijk genoten van deze mooie en schone locatie.De kinderen hebben fantastisch kunnen spelen in de tuin met al het speelgoed. vrijdagavond met zijn allen Familie film gekeken op de heerlijke zithoek, zaterdag dagje punteren in Giethoorn, zondag fijne wandeling gemaakt bij de hunnebedden en een heerlijke fiets tocht gehad in de mooie omgeving . We hebben erg genoten van een compleet langweekend. Bedankt familie Os.
Bertie Boersma
Met 25 mensen (1-75 jaar) genoten van een familieplek. Op een geweldige plek! Volop ruimte, schoon en gezellig ingericht. En de keuken is van alle gemakken voorzien! Volop speeltoestellen en spulletjes voor de kinderen, zowel binnen als buiten. De sauna en jacuzzi maakten het verblijf helemaal top. Veel dank!
Fam.R.Pouwels
Beste Fam.Pouwels we zijn nog aan het nagenieten van onze midweek in de herfstvakantie , we hebben ons 50jarig huwelijk mogen vieren ,in jullie prachtige en knots gezellige boerderij ,alles was tiptop voor elkaar ,we hebben heerlijke dagen gehad .heel veel DANK daar voor .hopelijk nog eens tot ziens ??? 55 of 60 jaar???? hartelijke groeten Kees en Anneke Haaima ,,,kinders en kleinkinderen :);)
Fam. Dam-Knijpstra
Wij hebben het heerlijk gehad afgelopen weekend met oma in de De Pouwelshoeve. Top accommodatie! ;)
Brigitte Buis
7, 8 en 9 oktober 2016 hebben wij met 18 familieleden in uw hoeve verbleven en dat was een fantastische ervaring. De woning is helemaal compleet. Alles wat een mens nodig heeft is aanwezig, zowel in de woning als buiten. We hebben erg genoten van de Jeu de Boulebaan, de Jacuzzi en de Sauna. We bevelen een verblijf in uw locatie zeker aan.
steenbergen
Beste familie Pouwels. We hebben heerlijk genoten van deze mooie locatie. De kinderen hebben fantastisch kunnen spelen in de tuin met al het speel goed, Heerlijk met zijn allen in de zit hoek voetbal gekeken, hunebedden en giethoorn is een aanrader. Komen zeker terug, bedankt voor alles.
Meijering
Een heerlijke midweek hebben wij hier gehad, gezellige accommodatie, veel ruimte in en om huis, heerlijke bedden, prima keuken, zeer compleet, jacuzzi was zeer in trek, kortom we hebben allemaal genoten. Hartelijk dank.
Fam v/d Heide
Hallo Familie. We hebben het hier erg naar ons zin gehad. De jacuzzi was super, we hebben daar erg van genoten. Het huis is zeer ruim met heerlijke bedden en het huis was erg schoon. Heerlijk gefietst in deze mooie omgeving Al met al, het was geweldig!
Fam Mijnheer
Beste Fam Pouwels. Het was gezellig, alles mooi schoon goed verzorgd, prachtige omgeving, kinderen, klein kinderen hebben zich prima vermaakt vr.groet
lum
Best Roelof en Tineke Het boerderijkarakter trekt mij bijzonder aan, terwijl alle moderne comfort toch ook aanwezig is, een echte aanrader.
Wijchem
Bedankt voor de fijne dagen die we bij jullie mochten verblijven, het was geweldig, alles netjes verzorgd, voldoende plaats voor iedereen en namens de jeugd, de jacoesi was het einde. zo zelf dat ze geen tijd hadden om uit te gaan, we hebben genoten.
gelderop
Wij hebben genoten van jullie vakantie woning! voor ieder wat wils en alles heerlijk ruim. Het was schoon en goede opgemaakte bedden. Kom zeker terug. bedankt!!
De balkebrei
Wat een mooi en schoon huis .alles helemaal compleet. Met de hele familie een heerlijk weekend gehad.ondanks het slechte weer.pouwelshoeve een aanrader voor jong en oud.