zorggroepen

Vakantie voor zorggroepen

‘De Pouwelshoeve’ is uitermate geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Eén slaapkamer heeft een eigen toegang tot een luxe badkamer voorzien van een douchestoel en ruim toilet met verhoogde zit en veilige handgrepen.
De meeste vertrekken liggen op de begane grond, 1 slaapkamer is op de verdieping boven de accommodatie. Binnen én buiten is op rolstoelgebruik berekend.

De mogelijkheden zijn niet beperkt

Wij stellen altijd alles in het werk om het al onze gasten naar de zin te maken en gasten met een beperking kunnen rekenen op extra aandacht.
Aangepaste voorzieningen, bijvoorbeeld een tillift, kunnen wij voor u verzorgen. Dit wordt vaak vergoed door uw eigen ziektekostenverzekering.

Iedereen is welkom

Voor mensen met een beperking is er geen belemmering om op ‘De Pouwelshoeve’ de vakantie te vieren en is er op uw komst gerekend. Zijn er in uw groep mensen die gebruik maken van aangepaste voorzieningen en/of heeft u speciale wensen neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer wilt u met de groep naar Drenthe?

De beschikbare periode voor uw vakantie op “De Pouwelshoeve”kunt u bekijken op de pagina ‘Beschikbaarheid vakantieboerderij Pouwelshoeve in Nijeveen‘.

Neem contact met ons op

Dan kunnen wij u vertellen over alle mogelijkheden en samen de wensen van uw groep bespreken, zodat u straks een gezellig en ontspannen weekend, week of midweek op de vakantieboerderij heeft. Mocht u vragen hebben waar onze site geen antwoord op geeft of wilt u uw vakantie boeken dan kunt u contact opnemen via de ‘contactpagina van de vakantieboerderij

Direct de groepsaccommodatie boeken?

Reserveer uw vakantie online
Bel en vraag naar de beschikbaarheid