gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.138.122.4 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Jan Rake
Voor de tweede keer waren we met onze familie een wekend in de Pouwelshoeve. (17 volwassenen en 5 kleine kinderen), Een prachtige accommodatie met genoeg slaapkamers en een heerlijk grote woonkamer met verschillende plekken: de grote eettafel, de ruime zithoek en de tafels om een spelletje te doen. De keuken is voorzien van alles wat je kunt bedenken en het sanitair is uitstekend. Een aanrader!
Fam. T. Panday
Beste Roelof, We hebben de laatste weekend van oktober met ons hele gezin, ouders, kinderen en kleinkinderen ( 26 personen) heerlijk genoten van jullie woonboerderij. We waren er om de 75 ste verjaardag van mijn moeder en zusje 57 jaar te vieren. We hebben een onvergetelijke weekend gehad. Uw woning was netjes/ schoon en groot en gezellig ingericht met opgemaakte bedden. In de grote keuken hebben we elke dag flink samen gekookt en gegeten. Er was genoeg te doen in en om het huis. De kinderen hebben flink genoten van de sauna en bubbelbad. Ik wil u namens de familie van harte bedanken voor uw service en attentie die u ons gaf. We mochten de bubbelbad nog extra lang gebruiken en bedankt voor het brengen van Bis-melk voor de familie. U was erg geduldig en aardig...ondanks dat onze kinderen in de avond wat rumoerig waren geweest. Dank u wel..het was een top weekend in een heel mooie boerderij. Fam.Panday.
Irene Van Elten
Beste meneer Roelof en familie, Graag wil ik u via deze weg alsnog hartelijk bedanken voor uw zeer fijne en gezellige gastvrijheid. Er was voor ieder wel wat wils en daarom heeft iedereen ook echt genoten! De jacuzzi, sauna wat een luxe! Ik heb er heerlijk dubbel en dik gebruik van gemaakt! :D Nogmaals enorm bedankt en wie weet tot ziens! Groetjes, Irene en Vikash
Wilbert
Beste familie Pouwels, Afgelopen weekend waren wij met onze vriendengroep te gast in jullie mooie accomodatie. Het is voor 12 man zeker een hele ruime locatie om een weekend door te brengen. Er zijn genoeg kamers om alle stellen een eigen plek te geven. Alles is ruim voldoende aanwezig, en er is genoeg te doen in de omgeving. Wij hebben genoten van dit weekend. Bedankt namens een vriendengroep uit Brabant.
t
Beste fam Pouwels, Wat hebben we genoten in dit huis. We voelden ons er onmiddellijk thuis! De sfeer omarmde ons als een deken wat een luxe, we raakten er niet op uitgekeken. Als Familie vierden we hier het feest van Sinterklaas. Het werd een gezellig samenzijn en iedereen vond het hier superfijn! Dit huis voldeed aan al onze wensen. en ook jullie waren erg gastvrije mensen! We komen hier graag nog een keer, want dit weekend samen smaakt naar meer. Hartelijke groeten van Fam Datema
Familie Degenhardt
Wat was het goed vertoeven in deze prachtige, brandschone, gezellig ingerichte boerderij. Heerlijk geslapen in de fijne ruime slaapkamers, vele glazen gevuld in de compleet uitgeruste keuken en de kinderen en de hond hebben heel wat (speel) kilometers afgelegd in de fantastisch grote tuin. Voor een rustmoment was de jacuzzi "the place to be” en erg populair bij jong en oud. Conclusie: ons familieweekend was onvergetelijk! Familie Pouwels, hartelijk dank voor alle goede zorgen, wij hebben enorm genoten!
Vriendengroep uit Didam
Zeer hartelijk welkom gekregen, inclusief een rondleiding. Huisje was zeer schoon. Alles was aanwezig inclusief een sauna en jacuzzi. Ruime kamers en een fijne tuin inclusief een leuke jeu d’boule baan. De zon scheen, kortom wij hebben heerlijk genoten.
Familie Luik
Beste familie Pouwels, wat hebben wij genoten!! We konden bij jullie goed vertoeven met meerdere gezinnen, mooi ruim opgezet en toch knus en gezellig!! Extra genieten door de aanwezige wellness faciliteiten. Leuk voor jong en oud!! En u bent een fijne gastheer, wij zouden zeker weer terug komen👍🏼Ontzettend bedankt voor het bieden van deze prachtige plek en het mede mogelijk maken van een geweldig weekend met fijne herinneringen!!
Emmy
Beste Pouwels mensen, we hebben afgelopen weekend met 19 mensen heerlijk kunnen genieten van een familie weekend. Plek voor iedereen, rustige slaapkamers op afstand, veel ruimte. Schoon. Gezellig en volledig ingericht huis! Vriendelijk ontvangst en vertrek.
Karin Blom
Deze accommodatie via Google gevonden. Ik heb hier in de jaren 70 een fijne jeugd genoten. Deze boerderij was van mijn vader en heette 'de Blommenhoeve'. Zoveel fijne en dierbare herinneringen.
Annette
Beste familie Pouwels We hebben met onze familie afgelopen week genoten in jullie hoeve. Bij aankomst viel al op hoe schoon en ruim alles was. Dikke pluim. Heerlijke tuin met vele mogelijkheden om in schaduw te zitten tijdens deze hitte, waar natuurlijk ook watergevechten bij hoorden. De jacuzzi is veelvuldig gebruikt voor gezellige avonden van de jeugd. Jullie hebben echt aan alles gedacht om het comfortabel te maken voor alle leeftijden. Bedankt voor alle goede zorgen. Groetjes namens de hele familie.
Fam van Veen
Beste Fam Pouwels, Ik wil even een groet overbrengen.van de Fam van Veen. Wat is het keurig netjes, warm en gezellig. Wij hebben ons prima vermaakt, leuke dingen gedaan en dan mijn gezin een mooie herinnering gemaakt en veel plezier gehad. Bedankt voor alles Hanke
Fam Visser
Beste Fam Pouwels, Wij hebben een heerlijk weekend gehad in deze accommodatie, alles was schoon er er waren veel handige dingen aanwezig zoals plakband, de eigenaren van de accommodatie zijn betrokken maar geven veel vrijheid, de kamers waren goed en schoon en het huis is leuk, sfeervol en effectief ingericht!! het is ruimtelijk en sfeervol, ook de douche's waren heerlijk. Ook de omgeving is erg mooi, dichtbij wandelroutes, winkels en een zwemplas in de omgeving is sfeervol en ruimtelijk. dan de ruimt om de accommodatie voor ieder wat vliegeren in het weiland enz. Wij hebben een super weekend gehad! bedankt! Groetjes Fam Visser.
Fam Dubbink
Beste Fam Pouwels, We hebben genoten in dit super mooie vakantie huis. Voldoende ruimte om in corona-tijd op vakantie te kunnen met meer dan 1 huishouden. Het was heerlijke vertoeven in deze ruimte, schone, op het groene gras en het zon overgoten terras. We zijn zeer hartelijk ontvangen en mochten gebruik maken van het grote weiland achter de boerderij. zwemplas met strand en speelweide, op loop afstand was heerlijk. Hartelijke bedankt. Fam Dubblink.
A. van den Bogaardt
Familieweekend gevierd met 30 personen: helemaal top! Schoon (binnen en buiten), alles aanwezig, perfecte kamerindeling (heel ruim) en mooie locatie! We gaan zeker terugkomen!
Miranda Blijsie
Net terug van een geweldig familieweekend (fam.Meinders)in jullie mooie & nette verblijf met alles erop en eraan...wij hebben genoten en komen zeker nog een keerje terug! Bedankt!
Coby Burger
Wij hebben hier een heerlijk en gezellig familie weekend gehad met 25 pers. Mooi ingericht huis,met een gezellig zitgedeelte, ruim voldoende servies, goede keuken ,heerlijke jaccuzi, sauna en voor de kinderen zowel binnen als buiten voldoende speelgelegendheid. Iedereen heeft genoten, groeten fam Burger/Hoeksma
r en t
Een mid-weekje wig ivm 40 jarig huwelijk. Heerlijke week gehad! Het huis is super. Heerlijk groot en lekker ruim ook buiten toppie met veel mogelijkheden, leuke dorpen er om heen. het was toppie en tot volgend jaar. Heel erg bedankt. Sonja.
bert
Bedankt voor de gastvrijheid. Het huis is heel goed ingericht en is erg schoon.We hebben genoten van de rust in de omgeving maar de omgeving niet van ons want wij genieten van het leven. Ook voor de kleine kinderen is gezorgd genoeg speelgoed zowel voor binnen als buiten. Groeten van Fam roskamp
dan
Wij hebben een heel leuk familie weekend gehad. We waren met 27 pers van 0 tot 80 jaar. Iedereen heeft genoten. voor al de jeugd van de jacuzzi en dat was dolle pret. Locatie was prima van alle gemakken voorzien en de omgeving. Bedankt De Kraaitjes uit Wenl.